Toimistotalkkarit Oy yritysinfo ja yhteystiedot

Toimistotalkkarit Oy on vuonna 2003 perustettu perheyritys. Kotipaikkamme on Espoo. Palvelemme yritysasiakkaitamme Toimistotalkkarit -palvelukonseptilla ja yksityisasiakkaitamme Kotitalkkarit palvelukonseptilla. Kotitalkkarit on Toimistotalkkarit Oy:n aputoiminimi.

Toimistotalkkarit

Toimistotalkkarit -palvelukonseptin periaatteena tarjota  erilaisia remontti- ja asennushommia. Kokoamme toimistokalusteita jne.

Kotitalkkarit

Kotitalkkarit palvelee kotitalouksia esim. kodinhoitoon, piha- ja  remonttihommiin ja senioreiden  kotiapuun ja muihin kodin- ja kiinteistönhoitoon liittyvissä palvelutehtävissä. Toimialueemme on lähinnä Espoo ja Kauniainen ja Kirkkonummi, mutta suoritamme kertaluonteisia palvelutehtäviä myös muualla Pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä, katsotaan, miten voimme auttaa.

Yrityksemme tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta palvelua ja tuotteita kohtuulliseen hintaan. Tarjoamme kaikki palvelumme täyden palvelun periaatteella eli pyrimme tekemään kaiken valmiiksi asiakkaillemme, jolloin heille jää enemmän aikaa tärkeämpien asioiden hoitamiseen.

Meiltä voitte tilata tuotteita ja palveluita puhelimitse, sähköpostitse tai faksilla maanantaista perjantaihin klo 9-17. 

Kehitämme jatkuvasti palveluamme ja kaikenlainen palaute on tervetullutta, niin risut kuin ruusutkin.

Ota yhteyttä, me palvelemme.

Terveisin,

Toimistotalkkarit Oy

Kari Vierikko

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntöni koskee:

Yhteystiedot:

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kotitalkkarit Espoo
Kaksoiskiventie 38A
02760 Espoo

Y-tunnus: 1840025-6
Puh: 010 440 6460

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kotitalkkarit Espoo:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Toimistotalkkarit Oy

Keskitie 3 A 1 
02330 Espoo
Y-tunnus: 1840025-6

 

ASIAKASPALVELU
puh: 0400 895 230
info@kotitalkkarit.fi