Toimistotalkkarit Oy yritysinfo ja yhteystiedot

Toimistotalkkarit Oy on vuonna 2003 perustettu perheyritys. Kotipaikkamme on Espoo. Palvelemme yritysasiakkaitamme Toimistotalkkarit -palvelukonseptilla ja yksityisasiakkaitamme Kotitalkkarit palvelukonseptilla. Kotitalkkarit on Toimistotalkkarit Oy:n aputoiminimi.

Toimistotalkkarit

Toimistotalkkarit -palvelukonseptin periaatteena tarjota kaikki toimistoarjen tuotteet ja palvelut samasta paikasta, jolloin yritysasiakkaillemme jää enemmän aikaa varsinaiseen liiketoimintaansa.  Toimitamme yrityksille mm. toimistotarvikkeet, värikasetit, kopiopaperit, pehmopaperit, siivoustarvikkeet ja kahviotuotteet. Teemme myös erilaisia remontti- ja asennushommia sekä vaihdamme loistelamput jne.

Kotitalkkarit

Kotitalkkarit palvelee kotitalouksia esim. kodinhoitoon, piha- ja  remonttihommiin ja senioreiden  kotiapuun ja muihin kodin- ja kiinteistönhoitoon liittyvissä palvelutehtävissä. Toimialueemme on lähinnä Espoo ja Kauniainen ja Kirkkonummi, mutta suoritamme kertaluonteisia palvelutehtäviä myös muualla Pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Ota yhteyttä, katsotaan, miten voimme auttaa.

Yrityksemme tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta palvelua ja tuotteita kohtuulliseen hintaan. Tarjoamme kaikki palvelumme täyden palvelun periaatteella eli pyrimme tekemään kaiken valmiiksi asiakkaillemme, jolloin heille jää enemmän aikaa tärkeämpien asioiden hoitamiseen.

Meiltä voitte tilata tuotteita ja palveluita puhelimitse, sähköpostitse tai faksilla maanantaista perjantaihin klo 9-17. Toimistotalkkareiden verkkokauppa palvelee yritysasiakkaitamme 24h/vrk kaikkina viikonpäivinä.

Kehitämme jatkuvasti palveluamme ja kaikenlainen palaute on tervetullutta, niin risut kuin ruusutkin.

Ota yhteyttä, me palvelemme.

Terveisin,

Toimistotalkkarit Oy

Kari Vierikko

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Kotityöt
  •  Pihatyöt
  •  Remontointi
  •  Kotiapu senioreille
Keskitie 3 , Espoo

Toimistotalkkarit Oy

Keskitie 3 A 1 
02330 Espoo
Y-tunnus: 1840025-6

ASIAKASPALVELU
puh: 0400 895 230
Fax: 010 440 6466
info(at)toimistotalkkarit.fi
tai
info(at)kotitalkkarit.fi

Kerro meistä kavereillesi