Palvelut ja Hinnasto

Palvelumme on tarkoitettu yksityishenkilöille sekä työnantajan maksamana työsuhde-etuna. Voit tilata palveluitamme myös lahjaksi esim. vanhemmillesi, isovanhemmillesi tai appivanhemmillesi. Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn.

Palveluitamme voi tilata kertaluonteisina palvelutehtävinä tai tekemällä palvelusopimuksen, jolloin tuntiveloitus on edullisempi.  Palvelusopimuksen ehtona on vähintään kerran kuukaudessa (4h/kk) suoritettava palvelutehtävä. Laadimme asiakkaan kanssa kirjallisen sopimuksen tehtävistä töistä.

Hinnasto on voimassa kotipalvelutehtäviin, jotka suoritetaan arkipäivisin klo 9-17 välisenä aikana lähinnä Espoossa ja Kauniaisissa. Näiden ulkopuolella suoritettujen (kertaluontoisten) palvelutehtävien saatavuus katsotaan tapauskohtaisesti. 

Tuntiveloitushinnasto

Kerta-
asiakkaat
Sopimus-
asiakkaat
Alv 24% Alv 0% Alv 24% Alv 0%
KOTITYÖT / KOTIAPU SENIOREILLE  47,00€/h 37,90€/h 43,00€/h 34,68€/h
PIHATYÖT / REMONTIT 47,00€/h 37,90€/h 43,00€/h 34,68€/h

LOMATALKKARIPALVELU

  • Huolehdimme  kesäloman aikana piha- ja puutarhatyöt, kuten nurmikon leikkaus, kukkien kastelu, postilaatikon tyhjennys yms.
  • Talvilomien aikana esim. lumityöt ja postilaatikon tyhjennys
  • Minimiveloitus 2h/viikko
47,00€/h 37,90€/h 43,00€/h 34,68€/h

TUNTIVELOITUS KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN

Tuntiveloitus kotitalousvähennys huomioituna on sopimusasiakkaille 20,64€/h Alv 24% ja kertaluonteisissa palvelutehtävissä noin 22,56€/h Alv 24%. Kotitalousvähennys on 50% työkustannuksista, omavastuu 100€/kalenterivuosi, katso lisää osoitteesta vero.fi

Ilta- ja viikonlopputyöt

Klo 17 jälkeen sekä lauantaisin suoritettujen palvelutehtävien hinnankorotus on +20€/h Alv 24 % ja  sunnuntaisin ja pyhinä hinnankorotus on +30€/h Alv 24 %.

Takuu

Yrityksemme keskeinen lupaus on laadukas palvelu ja työn jälki. Mikäli työtä ei ole suoritettu sopimuksen mukaisesti, suoritetaan työ veloituksetta uudelleen.

Minimityöaika ja matkakulut

Minimiveloitus on 2h/ palvelutehtävä. Työaika lasketaan siitä kun lähdemme työtehtävälle ja päättyen siihen, kun palaamme takaisin. Km-korvaus veloitetaan ajokilometrien mukaan. Km-korvaus on 0,62€/km Alv 24 %.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä 3 työpäivää ennen sovittua palvelutehtävää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % sovitun työn kustannuksista. Sovittuna työpäivänä tehdyt peruutukset veloitamme täysimääräisesti. Toistaiseksi voimassaolevan palvelusopimuksen irtisanomisaika on 1kk.

Laskutus

Sopimusasiakkaiden laskutus 1–2 kertaa kuukaudessa jälkikäteen. Kerta-asiakkaiden palvelutehtävät laskutetaan välittömästi työn suorituksen jälkeen.

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Kotityöt
  •  Pihatyöt
  •  Remontointi
  •  Kotiapu senioreille

Kerro meistä kavereillesi