Palvelut ja Hinnasto

Palvelumme on tarkoitettu yksityishenkilöille sekä työnantajan maksamana työsuhde-etuna. Voit tilata palveluitamme myös lahjaksi esim. vanhemmillesi, isovanhemmillesi tai appivanhemmillesi. Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn.

Palveluitamme voi tilata kertaluonteisina palvelutehtävinä tai tekemällä palvelusopimuksen, jolloin tuntiveloitus on edullisempi.  Palvelusopimuksen ehtona on vähintään kerran kuukaudessa (4h/kk) suoritettava palvelutehtävä. Laadimme asiakkaan kanssa kirjallisen sopimuksen tehtävistä töistä.

Hinnasto on voimassa kotipalvelutehtäviin, jotka suoritetaan arkipäivisin klo 9-17 välisenä aikana lähinnä Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Teemme kaikki työt tuntiveloituksella ja tarvikkeet, km-korvaus,  jätemaksut, konevuokrat yms. veloitetaan asiakkaalta erikseen . Halutessaan asiakas voi hankkia tarvikkeet itse ja me teemme työt tuntiveloituksella.

Tuntiveloitushinnasto

 Kerta-
asiakkaat
 Sopimus-
asiakkaat
 
 Alv 24%Alv 0%Alv 24%Alv 0%
KOTITYÖT / KOTIAPU SENIOREILLE 63,00€/h50,81€/h59,00€/h47,58€/h
PIHATYÖT / REMONTIT63,00€/h50,81€/h59,00€/h47,58€/h

LOMATALKKARIPALVELU

 • Huolehdimme  kesäloman aikana piha- ja puutarhatyöt, kuten nurmikon leikkaus, kukkien kastelu, postilaatikon tyhjennys yms.
 • Talvilomien aikana esim. lumityöt ja postilaatikon tyhjennys
 • Minimiveloitus 2h/viikko
63,00€/h50,81€/h59,00€/h47,58€/h

TUNTIVELOITUS KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN

Tuntiveloitus kotitalousvähennys huomioituna on kertaluonteisissa palvelutehtävissä 35,40€/h Alv 24% ja sopimusasiakkaille noin 33,00€/h Alv 24%. Kotitalousvähennys on 40% työkustannuksista, omavastuu 100€/kalenterivuosi, katso lisää osoitteesta vero.fi

Ilta- ja viikonlopputyöt

Klo 17 jälkeen sekä lauantaisin suoritettujen palvelutehtävien hinnankorotus on +20€/h sis. Alv 24 % ja  sunnuntaisin ja pyhinä hinnankorotus on +30€/h Alv 24 %.

Takuu

Yrityksemme keskeinen lupaus on laadukas palvelu ja työn jälki. Mikäli työtä ei ole suoritettu sopimuksen mukaisesti, suoritetaan työ veloituksetta uudelleen.

Minimityöaika ja matkakulut

Minimiveloitus on 2h/ palvelutehtävä. Työaika lasketaan siitä kun lähdemme työtehtävälle ja päättyy siihen, kun palaamme takaisin. Km-korvaus veloitetaan ajokilometrien mukaan. Km-korvaus on 0,93€/km Alv 24 %.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä 3 työpäivää ennen sovittua palvelutehtävää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % sovitun työn kustannuksista. Sovittuna työpäivänä tehdyt peruutukset veloitamme täysimääräisesti. Toistaiseksi voimassaolevan palvelusopimuksen irtisanomisaika on 1kk.

Laskutus

Sopimusasiakkaiden laskutus 1–2 kertaa kuukaudessa jälkikäteen. Kerta-asiakkaiden palvelutehtävät laskutetaan välittömästi työn suorituksen jälkeen.

Kiinnostuitko palveluistamme?

 •  Kotityöt
 •  Pihatyöt
 •  Remontointi
 •  Kotiapu senioreille
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kotitalkkarit Espoo
Kaksoiskiventie 38A
02760 Espoo

Y-tunnus: 1840025-6
Puh: 010 440 6460

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kotitalkkarit Espoo:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.